Hogyan alkalmazhatjuk sikerrel az orvosi piócát a magas vérnyomás kezelésére?

Hazánkban a szív-, és érrendszeri megbetegedések nagyon gyakoriak, korunk előre haladtával sajnos ez a veszély egyre növekszik. Csendes gyilkosnak nevezik, mert éveken keresztül nem okoz panaszokat.

A magas vérnyomás okozhat érelmeszesedést, érfal repedést, agyérgörcsöt, agyvérzést, (kóros agyér tágulat,) agylágyulást, (kóros agyér szűkület, ) szív elégtelenséget, szív koszorúér tágulatot, szívinfarktust, vese és cukorbetegséget, végtagi erek szűkülete miatti amputációt, a szem erek romlása miatt látásromlást, akár vakságot.…stb.

Magas vérnyomásra utaló tünetek: tarkótáji nyomás, fülzúgás, nyugtalanság, szédülés, felerősödő szívdobogás, fejfájás, orrvérzés, mellkasi nyomásérzés, nehézlégzés terheléskor, gyengeség, fáradékonyság, impotencia, erős horkolás, látás zavar, kettős látás, homályos látás, …

Az orvosi piócát sikerrel alkalmazhatjuk a magas vérnyomás kezelésére is - NyirokCentrum Debrecen
Az orvosi piócát sikerrel alkalmazhatjuk a magas vérnyomás kezelésére is - NyirokCentrum Debrecen

Mivel a pióca nyála érfal tisztító, meszesedés gátló, vérhígító és véralvadásgátló, fájdalom és koleszterincsökkentő, vírus és baktériumölő, regeneráló, fiatalító, vérkeringést javító, ödémákat és allergiát megszüntető hatású, ezért kiválóan alkalmas a magas vérnyomás kezelésére.

Magas vérnyomás esetén, az orvosi piócát a tarkó, fül mögötti rész, gerinc mentén, keresztcsont, vese, máj, szív, mellkasi zóna meghatározott pontjaira helyezzük fel. Az esetek sajátossága szerint, egyénre szabottan határozzuk meg a piócák darab számát és a kezeléshez szükséges idő tartamát, gyakoriságát.

Az orvosi piócát nem csak a krónikus magas vérnyomás csökkentésére lehet alkalmazni, hanem a hirtelen beálló kritikus helyzetekben is, mint pl. az agyvérzés, trombózis, szívinfarktus…stb. A népi gyógyászatban rögzített számos tapasztalat bizonyítja mindezek javíthatóságát, hosszan tartó illetve maradandó gyógyulását. Viszont ehhez rendszeres, hosszadalmas és kitartó orvosi piócakezelés szükséges.

Nemzetközi orvosi kutatócsoport kutatásai alapján, a rendszeres piócát alkalmazó emberek életkora, 10-12 évvel hosszabbodik meg.

További cikkek pióca kezelésekkel kapcsolatban:

Magas vérnyomás kezelése orvosi piócával - NyirokCentrum Debrecen