Nem is gondolnánk, de a lábszár fekély, vagy ödéma is kezelhető orvosi piócával!

“Ha az egyensúly felborul, az egészség károsodik!”

Piócával még a legmakacsabb lábszár fekélyeket is nagyon hatékonyan kezelhetjük. A sok táplálék bevitele és a kevés mozgás miatt testünkben bárhol képesek felhalmozódni, megrekedni és lerakódni a megemésztetlenül maradt anyagok, amelyek idővel több szinten bomlásnak indulnak és mérgeznek bennünket. Ilyenkor keringési rendszereink is telítődnek, vérünk besűrűsödik, különösen a “csatorna rendszerünk” (nyirok rendszer), aminek pedig elsődleges feladata lenne a bennünk lévő “szemét kivezetése”. Amelyik testterületen felhalmozódik a lerakódás, ott lelassul, bedugul, vagy teljesen megreked a keringés.

Lábszár ödéma, lábszár fekély kezelése orvosi piócával! NyirokCentrum Debrecen
Lábszár ödéma, lábszár fekély kezelése orvosi piócával! NyirokCentrum Debrecen

Ez a probléma gyakran a lábak területét érinti.

Itt az ér hálózata ritkább, a hosszas ülő munka, a sok álldogálás, a keresztbe tett, vagy csüngő lábak pozitúrái csak fokozzák ezt a problémát. Ha lábainkban nehéz érzés, görcsök, gyulladás, vizesedés, fekély mutatkozik, akkor sürgősen el kell kezdeni keresni a gyógymódokat! Ekkor legfontosabb az egész szervezetet tisztítani diétával, speciális mozgással, nyiroktornával, nyirok masszázzsal, a láb hűtésével…stb.

Mindezek alkalmazásával együtt, áttörő eredményeket képes elérni a piócaterápiás kezeléssorozat. Hasonló estekben, 10-12 alkalom javasolt, majd havonta 1-szer a kívánt javulás érdekében elvégezni. A piócák darab számát és felhelyezését, mindég az adott személy állapota alapján határozzuk meg. Sok különleges, eredményes eset és tapasztalat alapján, biztonsággal javasolható ez az egyszerű, de rendkívül hatásos módszer, ami képes arra, hogy visszaállítsa a szervezet egészséges működését.

További cikkek pióca kezelésekkel kapcsolatban:

Ödémás láb kezelése orvosi piócával - NyirokCentrum Debrecen
Ödémás láb kezelése orvosi piócával - NyirokCentrum Debrecen