Egyedi egészséghelyreállító terápia:

A nyirokcentrumban az egészség helyreállítása érdekében, igyekszünk minél komplexebb terápiákat, egymással összekapcsolva alkalmazni.
Infraszaunával kezdjük a szervezet méregtelenítését, a nehézfémek kivezetését.

Ennek hatását igyekszünk fokozni a nyirokmasszázzsal, amely képes arra, hogy a nyirokkeringési rendszerben maradt salakanyagokat speciális, nagyon finom simító, préselő technikával kiürítésre kényszerítse.
Mindezeknek a tisztító eljárásoknak az útját folytatjuk piócaterápiával, amely rendkívül sok hatékonysága mellett legfontosabb a gyulladás gátlás, a vér rögösödésének megakadályozása, a jobb keringés visszaállítása, amelyek együttes eredményeként a szervezet képes lesz egy még egészségesebb működésre kapcsolni.

E komplex kezelések népszerűségét fokozzák még a különféle iszapos és olajos pakolások. Megerősítő, megtartó hatásúak, de különösen áldásosak ezek így ősszel amikor a tetünket lelkünket egyre fáradtabbnak kezdjük érezni. Minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk!Segíti az immun működést, a vegetatív idegrendszert, csökkenti a stresszt, kitisztítja a kötőszöveti hulladékokat, csökkenti a szövetek leterheltségét, az ödémát a fájdalmat és a duzzanatot.

KOMPLEX EGÉSZSÉGHELYREÁLLÍTÓ KEZELÉSEK A NYIROKCENTRUMBAN!

Weboldalunkon több hasznos cikket is olvashat ezzel kapcsolatban!

A nyirokmasszázsról bővebben>>>

Mindent megtanulhat az egyedülálló, a nyirokmasszázs és nyiroktorna ötvözésével összeállított, online videótanfolyamunk segítségével!

Részletek: ALTERNATÍV NYIROKTORNA ÉS NYIROKMASSZÁZS ONLINE VIDEÓTANFOLYAM

Facebook oldalam