Riadtan hallunk az újabbnál újabb betegségekről, vírusok alkalmazkodásáról, mutálódásáról. Döbbenetes gyorsasággal történnek óriási változások.
Testünk nehezen alkalmazkodik.

Szorongunk, félünk, pánikolunk, s így még kevesebb esélyünk marad az egészségre.

„Létezik egy kis állatka, amely olyan erős alkalmazkodóképességgel rendelkezik, hogy a testébe juttatott AIDS-et és a hepatitist önmagából képes kidolgozni, megemészteni.” /Deák Tamás/

Ha valóban képes erre, akkor képes ezektől egyszerűbb betegségek gyógyítására is.

Azt tartja a népi megfigyelés, ha a pióca húzódozik egy-egy testterületről, akkor ott számára nehezen emészthető összetételű, „rossz vér” van.

De ha egyszerre több piócát helyezzünk fel, egymást colonia szerűen érzékelve, egy pillanat alatt, egyszerre, „egy testként” tapadnak fel. Nyáluk hatóereje összegződik és így már emészthető lesz a beteg területen elváltozott, pangó vér.

Egyszerű vérszívó állatok, mégis ha a nyálukban lévő Hirudin megfelelő arányú keverését beállítják saját számukra, gyógyul a gazdatest is.

A pióca kezelésről:  használ, miközben használ.

A természet utánozhatatlan csodája.

Munkája során semmilyen káros hatás nem fordul elő kivéve az ellenjavallatok, amelyeket a nyirokcentrum.hu pióca kezelés rovatban leírtam.

Lebontó és építő folyamatok végtelenjében élünk.

Vegyük észre a ténylegesen minket szolgáló gyógyító lehetőségeket!

Szeretném, ha egyre szélesebb körben megbarátkoznának, ezzel a cseppet sem félelmetes kezeléssel, amit régen olyan nagy bizalommal és gyógyító eredménnyel alkalmaztak.

Magyarország pióca nagyhatalom volt, nagyszüleink, kedves nosztalgiával emlékeznek vissza.

GYAKORI KÉRDÉSEK A PIÓCA KEZELÉSRŐL

További cikkeim a pióca kezelésről: ORVOSI PIÓCA

Facebook oldalam: