FIZETÉSI LEHETŐSÉGEK

Webáruházunkban vásárlás esetén több fizetési mód közül is választhat.

Miután a kosárba rakta a termékeket, választani kell egy szállítási/átvételi módot, majd ezután a “TOVÁBB A PÉNZTÁRHOZ” gombra kattintani. Ezután, a következő oldalon meg kell adnia számlázási adatait. ’Keresztnév’ , ’Vezetéknév’ , ’Irányítószám’ , ’Város’ , ’Utca, házszám’ , ’Emelet, ajtó, lakás (ha van)’ , ’Megye’ , ’Telefonszám’ , ’E-mail cím’ mezők kitöltése után a ’FOLYTATÁS’ gombra kell kattintani. Amennyiben számlázási és szállítási címe eltérő, ki kell pipálni a ’Szállítás másik címre?’ opciót, és megadni a szállítási adatokat.

Ha a számlázási és szállítási címe megegyezik, akkor csak a ’FOLYTATÁS’ gombra kell kattintani és választani a fizetési módok közül.

Amennyiben webáruházunkban virtuális terméket, szolgáltatást (Pl. tanfolyamot) vásárol, szállítási címet nem kell megadnia!

Weboldalunkon az alábbi fizetési módok közül választhat:

UTÁNVÉTES FIZETÉS

Megrendelését a rendelés átvételekor készpénzzel egyenlítheti ki a futárnak

Futárszolgálattal szállított rendelések esetén a helyszínen kizárólag készpénzes fizetési lehetőség érhető el.

Az utánvétes fizetés csak fizikai termékek vásárlása esetén érhető el!

ONLINE FIZETÉS BANKKÁRTYÁVAL

Áruházunk bankkártyás fizetéshez a BARION rendszerét használja.

Fizessen bankkártyával kényelmesen és biztonságosan INGYENESEN!

Mi is az a BARION?

A Barion egy innovatív, magyar, elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltatás. A kártyás fizetés a vásárlónak teljesen ingyenes, annak költségei minket, az áruház üzemeltetőjét terhelik. Barionnal kényelmesen és biztonságosan tud bankkártyával, vagy előre feltöltött egyenleggel is fizetni online áruházunkban.

A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló e-pénz kibocsátó, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

BIZTONSÁGOS!

A Barion szervereit a Norton/Symantec/Verisign 256 bites SSL titkosítása védi. Fizetés előtt mindig ellenőrizni kell, hogy valóban a Barion biztonságos szerverén adjuk meg a fizetéshez szükséges bankkártya adatokat vagy jelszót. A böngésző zöld színnel jelzi, ha a fizetés biztonságos, és a fizetőoldal tulajdonosát Barion Payment Inc [HU] néven azonosítja.

A Barion rendelkezik a bankkártya társaságok által megkövetelt PCI DSS tanúsítvánnyal, így jogosult bankkártya adatokat kezelni. A Barion szerverek biztonságát a Magyar Nemzeti Bank előírása szerint alakították ki. Bankkártya adatait mi  nem, kizárólag az erre jogosult Barion rendszerei láthatják és kezelhetik!

A bankkártyás fizetéshez nem kötelező a regisztráció, elég megadni a bankkártya számát, a lejárati dátumot és a hátoldalon található CVC kódot. A kétlépcsős azonosításhoz szükség lehet a bankszámlájához társított telefonra és telefonszámra.

Fizetés Barionnal bankkártya nélkül:

Ha nincsen bankkártyája a fizetéshez használhatja előre feltöltött Barion egyenlegét is amelyet banki átutalással vagy készpénzzel lehet feltölteni.

Valamint, a Barion rendszerében már elérhető az Apple Pay fizetési lehetőség is!

További információ és ingyenes regisztráció a Barion oldalán: Barion

KÖZVETLEN BANKI ÁTUTALÁSSAL

Megrendelését kifizetheti egy közvetlen banki átutalással is. Ha ezt a fizetési módot választja, akkor egy belföldi forintátutalást kell indítania a saját bankszámlájáról a mi bankszámlánkra. Az átutaláshoz szükséges információkat megtalálja a megrendelést visszaigazoló email-ben.

Bankszámla-tulajdonos neve: Puja Mária Egyéni Vállalkozó

Bank neve: RAIFFEISEN BANK ZRT.

Bankszámlaszám: 12052712-01767742-00100007

IBAN: HU76120527120176774200100007

BIC / Swift: UBRTHUHB

Közlemény Rovat: Itt mindenképp tüntessük fel a Megrendelés Számát!

A megrendelése ebben az esetben akkor kerül feldolgozásra, amikor a bankszámlánkra megérkezik a rendelés teljes ellenértéke.

Banki átutalásos fizetéskor 5 napot tudunk biztosítani a megrendelés kiegyenlítéséhez, ezután a rendelést töröljük a rendszerből.

NYIROKCENTRUM

Cím:
4029 Debrecen, Lórántffy u. 5

Telefon:
+36 20 215 6315

Email:
nyirokcentrum@gmail.com