GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK – VÁLASZOK

Ezen az oldalon a leggyakrabban felmerülő kérdéseket és az azokra adott válaszokat gyűjtöttük össze.

Kizárt, hogy ilyen előfordul.

A páciens előre hajlik egy pohár fölé, közben végig mellette vagyunk és figyeljük a folyamatot, ami 5-15 percig tart.

Ez is alkattípustól függ.

Ajánlatos sebképződés után búzafű krémmel kenegetni.

Érdemes e célból is elvégezni a nyirokmasszázs tanfolyamot.

Ugyanis a nyirokkapuk a testünk elülső oldalán helyezkednek el, amelyeket könnyedén elérünk. Szervezetünk hátulsó részéről, illetve egész területéről összegyűlt salakanyagot a nyirokfolyadék szállítja el kisebb ereken, majd nagyobb ereken keresztül a nyirokkapukba, ahol beleömlik a vérkeringésünkbe és majd további szűrőrendszeren keresztül a vizelettel távozik. Probléma esetén ez a szervrendszerünk túlzottan telítődik több féle toxikus anyaggal, ezáltal besűrűsödik, lelassul, megreked… Ezzel a kezeléssel- önkezeléssel (ha megtanuljuk és megértjük) közvetlenül is segíteni tudjuk a gyógyulási folyamatot azáltal, hogy ily módon segíteni tudjuk e életfontosságú áramlási rendszer munkáját. Többen érkeztek hasonló szándékkal és már itt a tanfolyam alatt érezték a test megkönnyebbülését. Nyilván elengedhetetlen az erős, kitartó szándék. S gyógyultan még hitelesebbé válik különösen, ha ezzel további céljai vannak.

Önkezelésre tudjuk még alkalmazni a talpmasszázst, a fogyasztómasszázst, pióca terápiát is.

Ha komolyan veszed és lelkiismeretesen végzed a munkát, akkor egyértelműen igen.

Meg tudsz élni belőle, viszont arra számítani kell, hogy amíg sikerül a vendégkört összegyűjteni, az egy hosszabb kitartó munkát igénylő folyamat.  Minimum egy fél év, de inkább több időt adj magadnak.

Először azt ajánlom, hogy kezdj ingyen barátok, rokonok körében, azért is hogy gyakorlottabb legyél és hidd el, ha ügyes vagy hírét viszik és megjelennek a fizetős vendégek is lassan.

Sokkal értékesebb egy hálás személyes ajánlás, mint több fizetett hirdetés.

Fizikai Közérzetjavító Szolgáltatásként tudsz vállalkozói engedélyt kiváltani.

Először semmiképpen ne add fel a korábbi munkádat!

Majd csak akkor, ha munka mellett megerősödött ez a vállalkozásod annyira, hogy egyértelműen látszik az elegendő a bevételed.

10-12 kezelést ajánlunk, de ettől eltérhetünk.

Ha korlátozott a lehetősége, akkor ritkábban hívd, tanácsolj neki életmódbeli változtatást, javasolj tornát, egészségesebb életmódot.

Egyértelműen igen, mert a sikered nem ezen múlik.

Sok OKJ-és végzettségű szakembert ismerek, akik kiválóan elvégezték azt, csak a gyakorlat nem megy nekik, s hozzám jönnek gyakorolni. Nálam a gyakorlat kap nagyobb hangsúlyt. Örömmel hallom a nálam végzettek sikereit, jól boldogulnak.

Hiszen nekünk nem feladatunk orvosi szakkifejezésekkel értelmeznünk, megmagyaráznunk a páciens állapotát, bár gyakran próbálják felmérni tájékozottságunkat, de ez sem baj. Ilyenkor egyszerűen mondjuk el azt, hogy ez már orvosi kompetencia ebbe mi nem szólhatunk bele, tessék megbeszélni a kezelő orvosával!

Természetesen igen.

Lesz munkád.

A piac szelektál és mindig a legjobbak maradnak.

A hálás vendégek ragaszkodnak és visszajárnak, majd tapasztalni fogod.

Kizárólag a masszázstól nem fog meggyógyulni egészen, ha nem változtat azon a folyamaton, ami létrehozta ezt a problémát.

Tehát nem csak rajtunk múlik.

Egyébként a számát illetően is sok egyéb dolgot kell még figyelembe vennünk.

Igen, külföldön a minimum 50 órás tanfolyamokat elfogadják.

lyenkor folpackkal borítjuk be a bőrfelületet, s a pióca tökéletesen át tud harapni rajta.

Ha ínyre tesszük, akkor pedig körbe tamponáljuk, így csak azon a 1mm felületen érintkezik bőrével, amelyik a szájszerve.

NYIROKCENTRUM

Cím:
4029 Debrecen, Lórántffy u. 5

Telefon:
+36 20 215 6315

Email:
nyirokcentrum@gmail.com

Cím

Go to Top