INFRASZAUNA

Az infraszauna az infravörös sugárzás elvén működő melegítőkabin, amelyet egyre kiterjedtebben alkalmazzák kórházak, klinikák, egészségvédő, természetgyógyászati és szabadidőközpontok, szállodák, uszodák is.

Gyógyászatban nagyon sokféle betegség kezelésére használható, csak a legáltalánosabbak:

• ízület gyulladás,
• reumatikus fájdalmak,
• izomfájdalmak,
• ficamok,
• rándulás,
• megfázás,
• allergiás megbetegedés,
• emésztőszervi problémák,
• keringési betegségek,
• bőrbetegségek,
• vese működési zavarok.

Fitness célokra kiválóan alkalmazható, a fogyókúra leghatékonyabb, és legegészségesebb eszköze. Méregteleníti a szervezetet, ideálisan formálja az alakot. Más módszerekkel nem eltávolítható méreganyagok (nehézfémek) kiürítését is lehetővé teszi. Az öregedési folyamatot hosszútávon lassítja. A bőr mélytisztítása által megszünteti a cellulitiszt.

Infraszauna - NyirokCentrum Debrecen - Kineziológia, Pióca kezelés, Nyirokmasszázs

Az infraszauna használatának előnyei, a hagyományos szaunával szemben:

1. Kedvezőbb hőmérséklet: az infravörös hőkabin használata sokkal kellemesebb érzés, mert alacsonyabb, 40 – 60 Celsius hőmérsékleten fejti ki ideális hatását. A sugarak mélyen behatolnak a bőr alá, a test szöveteibe, így a normál testhőmérséklethez sokkal közelebb álló hő, belülről kifelé gyakorol nyomást.

2. Jobb méregtelenítő hatás: az izzadás mértéke, kb. háromszor annyi, mint a hagyományos magas hőmérsékletű szaunában. A méregtelenítő hatás, 20-60-szorosa a hagyományos szaunáénak.

3. Szélesebb körű használat: sok olyan esetben, amikor a hagyományos szauna a fejet is érő hőterhelés és a magasabb hőmérséklet miatt nem használható, az infraszaunát lehet használni.

4. Nagyobb hatékonyság testformálás, fogyókúra esetén: az infraszaunával 2,5-szer rövidebb idő alatt érünk el azonos kalória felhasználást. A készülék 30 perces használatával 900 kalória veszteséget lehet elérni, amit vízfogyasztással nem vesz vissza a szervezet. A kúraszerű használat a zsírcsoportokat fellazítja, a nyirokfolyadékok intenzív keringetésével az izomzatot átrendezi, az alakot ideálisan átformálja.

5. Szépségápolás: a pórustisztító, és sejtregeneráló hatás következtében, a bőr egy 10-15 kezelésből álló használatot követően 5-10 évet fiatalodik. Ez az infraszauna használatának leglátványosabb külső hatása.

6. Sport: kiválóan alkalmazható bemelegítésre, sportsérülések elkerülésére illetve gyógyulásának meggyorsítására.

7. Energiaszint növelése: a méregtelenítő funkció közvetlen következménye, hogy az egész szervezetre stimuláló hatása van. Energiaszintünk, szellemi és fizikai teljesítményünk az élet minden területén növekszik. Sokkal kevésbé leszünk fáradékonyak, testi-lelki tűrőképességünk, és fájdalomküszöbünk jelentősen megnő.

8. Betegség megelőzésre: az immunrendszer erősítése sokkal hatékonyabb. Könnyebben elkerüljük az allergiát, influenzát, megfázást.

9. Gyógyítás: az infravörös spektrumnak az a része, amelyet az infravörös kisugároz, igen nagy számú terápiás hatást ölel fel.

Infraszauna - NyirokCentrum Debrecen - Kineziológia, Pióca kezelés, Nyirokmasszázs

NYIROKCENTRUM

Cím:
4029 Debrecen, Lórántffy u. 5

Telefon:
+36 20 215 6315

Email:
nyirokcentrum@gmail.com