ALTERNATÍV NYIROKTORNA-FOGYASZTÓ ÉS NYIROKMASSZÁZS TANFOLYAM 2024. Június 29. – 30.

20.000Ft60.000Ft

(1 vásárlói értékelés)

Személyes megjelenést igénylő, hagyományos tanfolyam!   

A 2 napos tanfolyam díja: 60.000Ft./fő. (Vizsgával)

A tanfolyam elvégzéséről tanúsítványt adunk, amely igényelhető angol és német nyelven is.

A tanfolyam megtartásának helye: 4029 Debrecen, Lórántffy u. 5.

Tanfolyam időpontja:

2024. Június 29. 8:00 – 16:00
2024. Június 30. 8:00 – 16:00

A Tanfolyamról részletes leírást lentebb olvashat!

Amennyiben szeretne részt venni ezen a Tanfolyamon, jelentkezését itt az online felületünkön is elküldheti.
Részvételét előleg vagy teljes ár megfizetésével is biztosíthatja.
A legördülő menü segítségével válassza ki, hogy előleget vagy teljes árat szeretne fizetni, ezután a KOSÁRBA TESZEM gombra kattintva tudja elküldeni jelentkezését.

Cikkszám: N/A Kategória:

Leírás

ALTERNATÍV NYIROKTORNA-FOGYASZTÓ ÉS NYIROKMASSZÁZS TANFOLYAM

Dr. Emil Vodder biológus-fizioterapeuta munkásságának köszönhetően, ismertté vált az “orvosi nyirokmasszázs” technikája, amelyet azóta is eredményesen használunk.

Rendkívül fontos a nyirokáramlás segítése, a nyirokutak tisztán tartása hiszen a nyirokfolyadék szállítja el a szövetekben keletkezett salakanyagokat. Ez a fajta nyiroknedv, ha túlságosan felgyűlik, duzzanatként jelenik meg, amelynek elvezetését manuális nyirokmasszázzsal gyorsíthatjuk.

Ennek hatására megszűnik a feszülés az adott testtájon, nyugodtabb lesz idegrendszerünk, jobban működik anyagcserénk, erősebb lesz immunrendszerünk, nagyobb lesz a vitalitásunk, javul vérkeringésünk, és a kezelt testterületen csökken a fájdalom.

Fokozatosan egyre ismertebbé válik a nyirokkeringési rendszer fogalma, a nyirokmasszázsok iránti igény, hiszen minél több a környezeti ártalom annál több elhangolódás keletkezik testi működésünkben, így lassulhat, nehézkessé válhat egy-egy szervrendszerünk működése és ha nem figyelünk oda, lavinaként viszi magával a többi leépülését is.

Egészség megtartó tudatosságot alakít ki az a viszonyulás ha az első jelnél reagálunk és keressük a megoldást egészségünk helyreállítására. Erre hivatott egyik kitűnő terápiaként a szakszerűen elsajátított nyirokmasszázs.

Az Alternatív Nyiroktorna-Fogyasztó és Nyirokmasszázs tanfolyam elvégzésével minden olyan ismeret megszerezhető, amely feltétlenül szükséges egy eredményes nyirokmasszázs kezelés alkalmazásához.

15 éves tapasztalati munkán alapuló tudás és gyakorlati tapasztalás által összegződött ismeretanyag, minél pontosabb átadása történik ezen az Alternatív Nyiroktorna és Nyirokmasszázs tanfolyamon.

A Nyirokmasszázs tanfolyam elvégzése után lehetőség van arra, hogy a Nyirokcentrumban 6, vagy igény szerint több órás gyakorlatot eltöltsenek.

A tanult ismereteket alaposan begyakoroljuk, ezáltal lehetővé válik különféle testtípusok és egészség elhangolódások megértése, helyreállítása.

A gyakorlat ideje alatt végig segítve, támogatva vannak és a kezelés után az eset személyes megbeszélésére van lehetőség.

Mindezért az eltöltött gyakorlatért, óradíjat számolunk el részükre, amely a tandíj összegét csökkenti.

A nyirokdrenázs (víztelenítés) segíti a nyirokerek szervezetünkben végzett takarító munkáját, a nyiroktorna pedig fokozza mindezt.

Az egészség megtartását, a betegség megelőzését érhetjük el általa.

Meglepő javulásokat tapasztalunk több kellemetlen betegség, kóros elváltozások kezelésekor, viszont ilyenkor csak az orvos javaslatára alkalmazhatjuk a nyirokmasszázst.

Az Alternatív Nyiroktorna és Nyirokmasszázs tanfolyam anyaga egy speciális, könnyen elsajátítható, logikus megértésen és tapasztalaton alapuló elméleti és gyakorlati praktikák összessége.

Az itt szerzett tudás elegendő egy stabil cég elindításához.

A Nyirokmasszázs tanfolyam elvégzéséről a Felnőttoktatási Képző Központ által engedélyezett és sorszámmal ellátott hivatalos tanúsítványt állítunk ki amely feljogosít arra, hogy ez az értékes tevékenység hivatalosan és önállóan is végezhető legyen.

A Tanúsítvány igényelhető angol és német nyelven is!

FELNŐTTKÉPZŐ NYILVÁNTARTÁSBA VÉTELI SZÁMA: B/2020/005752

A Tanfolyamhoz kapcsolódó, kiváló minőségű, a tanulást és a későbbi munkát is segítő szemléltető táblákat talál Webáruházunkban.

Az emberi test reflexzóna pontjai a talpon
Az emberi test reflexzóna pontjai a tenyéren.

Amennyiben kérdése lenne a tanfolyammal kapcsolatban, és az oldalon nem talál rá választ, kérem, írja meg itt üzenetben nekem, és hamarosan válaszolok rá!

  Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

  További információk

  JELENTKEZÉSI LEHETŐSÉGEK

  ELŐLEGET FIZETEK, TELJES ÁRAT FIZETEK

  ALTERNATÍV NYIROKTORNA-FOGYASZTÓ ÉS NYIROKMASSZÁZS TANFOLYAM 2024. Június 29. – 30. termékről 1 értékelés

  1. Ilona

   Érdeklődnék ,hogy ezzel a tanúsítvánnyal hivatalosan is dolgozhatok? Masszőr vagyok és ezzel szeretném a vállalkozásomat kiegészíteni. Köszönöm.

   • admin

    Kedves Ilona!
    A tanfolyam elvégzésével Fizikai Közérzetjavító Szolgáltatásként hivatalosan is végezhető tevékenység, erre tud vállalkozói engedélyt is kiváltani.
    Sorszámozott és időbélyegzővel ellátott tanusítvány is készül, amely bekerül a Felnőttképzési Adatszolgáltatási Rendszerbe.
    Üdvözlettel, Puja Mária

  Mondd el a véleményed

  Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  Cím

  Go to Top