FOGYASZTÓ MASSZÁZS TANFOLYAM

Fogyasztó légzés – Fogyasztó masszázs tanfolyam

A fogyasztó masszázs alkalmazásával, elérhetjük a testsúly és a térfogat csökkenését, illetve a narancsbőrös felület kisimítását.
A narancsbőr (cellulit) kialakulását, a feldolgozatlanul fennakadt sok méreganyag felhalmozódása okozza.
Ezek a salakanyagok, a zsírsejt közepében vannak bezárva, megóvva ezzel a szervezetünket a káros szöveti bomlástermékektől.
Minél több a megrekedt és bezárt salakanyag, annál nagyobbra nő a zsírsejt körülötte.
Mindezért, nem elég csak mechanikusan elvégezni a kezeléseket, hanem szükséges a hatékonyság érdekében életmód tanácsokkal ellátni pácienseket, a helyes táplálkozás, mozgás, életmód és a helyes életszemlélet területén.
Mindez megtanulható tanfolyamainkon.
Maradandó eredményekkel működő fogyasztási technikákat lehet elsajátítani itt.
Ezen a Fogyasztó masszázs tanfolyamon, a zsírréteg szakszerű „feltörése” és a benne tárolt méreganyag elvezetése történik, kiegészítve ezt az erre a célra gyártott speciális eszközök használatával.

Az alternatív nyiroktorna és nyirokmasszázs tanfolyam elvégzése nem feltétel, de előnyös mivel segíti a fogyasztó masszázs megértését és mind tökéletesebb alkalmazását.

A Tanfolyamról, a felnőttoktatási képző Központ által engedélyezett, sorszámmal ellátott, hivatalos tanúsítványt állítunk ki, amely feljogosít arra, hogy e tevékenység hivatalosan és önállóan is végezhető legyen.
Az oktatás egy napos 25000-Ft
Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Tanúsítvány igényelhető angol és német nyelven is.

Friss információkért nézze meg facebook oldalamat:

Tanfolyam időpontok 2022.-ben:

2022. Február 15. – 8:00 – 16:00-ig

2022. Június 14. – 8:00 – 16:00-ig

A tanfolyam díja: 25.000Ft./fő

Puja Mária Nyirokmasszázs, nyirokkezelés, méregtelenítés - NyirokCentrum Debrecen

Svéd Relaxáló Masszázs Tanfolyam

3 napos Svéd Relaxáló Masszázs Tanfolyam a NyirokCentrumban!

Ahogyan megjelent az ember, vele együtt megjelent a masszázs is. Hiszen ha valamelyik testrészünk megjelenik egy inger egy fájdalom feszülés szúrás… ösztönösen is odakapunk simogatjuk, ütögetjük, nyomkodjuk… ösztönszerűen igyekezvén helyreállítani a jó állapotot.
Írásos emlékeink szerint ie. 2700 körül, már A sárga császár belső orvoslása című könyvben olvasható hogy a masszázsok különféle fogásait fájdalmak, betegségek enyhítésére, gyógyítására használták.
Neves orvosok Hippokratész, Konfuciusz , Paracelsus…. alkalmazták, bővítették, saját tapasztalataikat lejegyezték, amelyekből majd kinőttek a többi masszázs irányzatok.
A világ minden részében folyamatosan jelentek meg a szakszerű dokumentációk és mindezek eredményeként William Murell brit orvos 1890-ben Londonban elindítja, a hivatásos masszőrképzéseket.

Napjainkig folyamatosan kiegészül, tovább fejlődik kitűnő szakemberek munkássága által.

Láthatjuk, hogy ez a fajta tevékenység mindig nagy figyelmet hordozott.
Mai kultúránkban is tömegek fedezik fel újra, gyógyító hatásait.
S nyeri újra vissza a masszázs, megérdemelt tiszteletét és teljesül valódi rendeltetése.
Mindezek igénye teszi szükségessé a mind sokrétűbb és szakszerűbb képzéseket.
A svéd masszázs fajta elsősorban az izmok működésének helyreállításával, ill. karbantartásával foglalkozik. és ezek mellett sok egyéb javulás is a természetes velejárója.

Tanfolyamunk 3 napos, amely az elméleti és gyakorlati ismereteket tartalmazza az elméleti tananyag a tandíj felének befizetése után email-ben megkapható.

A vizsga megszerzése után biztonsággal használni tudják az itt megszerzett tudást.
Ennek elmélyítése érdekében lehetőség van 6 órás gyakorlásra a nyirok centrumban amelyért óradíjat fizetünk .
Ezalatt a gyakorlat alatt láthatják, megérthetik, megtanulhatják egy-egy fájdalmas testrész kezelését.
Az itt szerzett elméleti és gyakorlati praktikákkal hálás vendégkört gyűjthetnek illetve tarthatnak fenn.
Ez a tevékenység önmagában is biztos megélhetési forrássá képes válni.
A svéd masszázs tanfolyam elvégzéséhez előképzettség nem szükséges, minden ehhez szükséges tudás itt megszerezhető, ami a mindennapok eredményes munkájához szükséges.
A tanfolyam elvégzéséről tanúsítványt adunk, amely igényelhető angol, német nyelven is.
A Svéd-relaxáló Masszázs Tanfolyamról a felnőttoktatási képző központ által engedélyezett, sorszámmal ellátott, hivatalos tanúsítványt állítunk ki, amely feljogosít arra, hogy e tevékenység hivatalosan és önállóan is végezhető legyen.

A 3 napos tanfolyam díja: 40.000Ft./fő.   /+8.500.- vizsgadíj.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Tanfolyam időpontok 2021-ben:

2021. Szeptember 4. – 8:00 – 16:00-ig
2021. Szeptember 5. – 8:00 – 16:00-ig
2021. Szeptember 6. – 8:00 – 12:00-ig (Vizsga)

A 3 napos tanfolyam díja: 40.000Ft./fő.  +8.500.- vizsgadíj

Nyirokmasszázs tanfolyam - NyirokCentrum Debrecen
  • +36 20 21-56-315

  • nyirokcentrum@gmail.com

  • 4029 Debrecen, Lórántffy u. 5,

  • Fórumtól 2 percre!

Korábbi Tanfolyamok

Alternatív Baba-, És Gyermek Nyirokmasszázs

Eltávolodtunk a természetességtől mintha félnénk hozzáérni gyermekünkhöz. Hiszen megszoktuk, hogy mindent könyvekből tanulunk, s ha nincs szakirodalom, nem merjük saját elgondolásunk szerint tenni a dolgunkat.

Pedig kellene, hiszen a belső ösztön, a hatodik érzék, az első gondolat mindig súg, csak nem figyelünk rá, vagy nem hisszük el.

Az érintés varázsa felbecsülhetetlen érték, ha az őszinte és szeretet indíttatású.

Egy újszülött kiszolgáltatott, teljes védelemre, gondoskodásra és óriási szeretetre szorul, életben maradásához.

A szeretet alapjait, ilyenkor csecsemő és gyermekkorban rakjuk le.

Minden gyermek különleges egyedi és megismételhetetlen, ezért megközelítésük, hozzájuk való viszonyulásunk is, egyénre szabott.

A szülő részéről legfontosabb az önálló gondolkodás, az érzések tisztántartása, a megértő és elfogadó szeretet energiájának állandó áramoltatása, egyensúlyban tartása.

Ne legyünk türelmetlenek és ne hasonlítgassuk össze gyermekünket másik gyermek fejlődésének ütemével! Ezzel csak belső bizonytalanságunkat fokozzuk és gyermekeink lelki fejlődését beszennyezzük, hiszen mindent éreznek, amit az anya érez.

A gyermek 7 éves koráig energetikailag még egy energiaburokban él az anyjával, ezért érzi rezdüléseit, érzéseit, félelmeit, szeretetét.

Ha nincs bizalmunk hozzá a saját életre valóságát illetően, hogy lenne neki önmagához?

Ezek a dolgok egy életen át elkísérik. Később már ezeket visszakeresni nagyon bonyolult.

Ha gyermekünk élete nekünk nem tetsző, mindig őt magát okoljuk, pedig a bennünk zajló lelki folyamatok, születését megelőzően alakították őt olyanná, amilyenné majd születése után válik.

Ha ezek figyelembevételével keressük a kapcsolódást gyermekünkkel, akkor meg fogjuk találni a legjobbat, testi egészségének fenntartására és lelkének ápolására.

Beszéljünk gyermekünkhöz már csecsemő korában is!

Igyekezzünk vele megértetni, elfogadtatni, ami szükséges!

Engedjük meg, hogy kisebb dolgokban, saját elhatározásából dönthessen a gyermek, megőrizve ezzel saját méltóságát, fontosságát, szabadságát.

Így kialakul benne a természetes ősbizalom a szülők felé, majd embertársai felé és az egész világ felé, az egész megnyilvánult, őt körülvevő, élő, érző, vele kommunikálni és kölcsönhatásban lenni képes egység felé.

Ha a szülő tele van félelmekkel, akkor a gyermekét is ilyen módon tudja csak megóvni a veszélytől, hogy megláttatja vele a félelmet, vagy ijesztgeti.

Ezáltal ezekben a gyermekekben, ugyanúgy kialakul a veszélytől való túlzott félelem, annak gyakori felidézése, így energetikailag annak bevonzása, illetve energia szinten közelben tartása, vagyis az ilyen típusú emberekkel gyakrabban történnek balszerencsés dolgok.

Ezzel a típussal szemben, azok a szülők, akik kiegyensúlyozott lelki békében élnek saját lelki mintázatukkal, egyszerűen engedik a gyermekeknek lemásolni belső bölcsességüket, lelki intelligenciájukat, amivel ők rendelkeznek. Hiszen eredendően és ösztönszerűen, egészséges szülői működésünk lenne, amelyben a gyermek biztonságban érezheti magát és egészségesen növekedhet.

Már csecsemőkortól következetesen ragaszkodjunk a szabályokhoz! Így a gyermek természetesnek veszi és elfogadja, mint ahogyan majd a természet változásainak állandóságát, s vele együtt az élet változásait.

Mikor viszont a szülő hol ezt, hol azt kéri, egyszer megenged dolgokat máskor nem, akkor a szülőt a gyermek megbízhatatlannak érzi és ellenszegül.

Mindezeket az alapelveket betartva, érzelmi stabilitásban fejlődik a gyermek.

Masszázs

Nincs két egyforma gyermek, aki ugyanúgy igényli a masszírozást. Erre szubjektíven rá kell hangolódnunk, ezért csak irányelveket tudunk átadni, amelyek a test egészséges biológiai működését segítik. A csecsemőnek szüksége van arra, hogy a leghosszabb ideig szoros fizikai kapcsolatban legyen a szülővel.

A masszírozást könnyedén megszokják és később, elég egy érintés már ráhangolódnak, ami korai életszakaszában megnyugtatta őt, későbbi életkorában is segítségére lesz.

Mikor a masszázsoknak, még nem volt ekkora kultusza, akkor még a babaszeretgetés, ringatás, simogatás, a megnyugtatás eszköze volt. Ha sírt a gyermek, fájdalmát jelezve, vagy csak szeretetre vágyva, az anya mindig érezte hogyan kell őt ölelgetni, ringatni és masszírozgatni.

Miami Orvostudományi Egyetem kutatásai szerint a masszázs serkenti azokat az idegeket, amelyek könnyítik a jó emésztést, a stressz hormonok csökkenését, az immunrendszer jobb működését.

Rendszeres masszírozással a gyermek nyugodtabb, boldogabb lesz, mélyül a szülő és a gyermek közötti jó kapcsolat.

Tanúsítvány igényelhető angol és német nyelven is.

Minden kedves jelentkezőt szeretettel várunk!

Friss információkért nézze meg facebook oldalamat:

Tanfolyam időpontok 2021-ben:

2021. Augusztus 7. – 8:00 – 16:00-ig
2021. Augusztus 8. – 8:00 – 16:00-ig
2021. Augusztus 9. – 8:00 – 12:00-ig (Vizsga)

A 3 napos tanfolyam díja: 40.000Ft./fő.  +8.500.- vizsgadíj

Népi Piócaterápia Tanfolyam

A piócakezelés egy ősi, természetes gyógymód, több ezer éve használatos.

Hatékonyságát, igazolt eredmények mutatják.

„Amikor már semmi nem segít, akkor kell alkalmazni a piócát!”- mondja a néphit.

A pióca nyála, rendkívüli fiatalító hatással van az egész szervezetünkre.

Vérkeringésünkbe jutva, körbejárja és gyógyítja az egész szervezetet, célzott felhelyezésével, a beteg részeket.

Elsősorban a kapilláris érhálózaton keresztül fejti ki gyógyító hatását.

0,2 atmoszféra szívóhatással rendelkezik, s 10 cm mélyen és 8-10 cm kiterjedésben képes új érhálózatot kiépíteni.

A beteg testterületre helyezve, ”kiszívja a rossz vért”- mondja néphit és valóban.

A gyulladt beteg részekből kiszívja, illetve majd folyamatosan kifolyik az ott besűrűsödött, gyulladt… elváltozott vér.

Néhány kellemetlen hatásától eltekintve rendkívüli gyógyulásokat képes előidézni.

Semmiféle betegséget nem tud okozni, csak gyógyulást előidézni. (Kivéve az ellenjavallt eseteket!)

Jó hatással van a mikro keringésre, a test szövetközti állományára, és nyirokfolyadékra, a méreganyagok közömbösítésére, a meridián hálózatra, a gyulladásos folyamatokra.

Oldja a vérrögöket, vérhígító hatású, helyre állítja a vérnyomást.

Gyógyítja a szív érrendszeri betegségeket, ízületi fájdalmakat, idegrendszert, rákbetegséget.

A felgyűlt élősködőkre vírus baktérium, energia rendszerünkre és hangulatunkra is óriási mértékben hatással van.

A pióca tanfolyam elvégzéséhez nem szükséges rendkívüli adottság, képzettség, viszont annak elvégzése után, annak alkalmazásával, rendkívüli módon tudunk segíteni magunkon és embertársainkon.

„A pióca tudja a dolgát önmagában is képes a gyógyításra.”

Tanúsítvány igényelhető angol és német nyelven is.

Friss információkért nézze meg facebook oldalamat:

A tanfolyam ideje:

2021. Október 16. – 8:00 – 16:00-ig
2021. Október 17. – 8:00 – 16:00-ig

A tanfolyam díja 48.500Ft.

Minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk!