NYIROKMASSZÁZS TANFOLYAM

Alternatív Nyiroktorna és Nyirokmasszázs tanfolyam

Dr. Emil Vodder biológus-fizioterapeuta munkásságának köszönhetően, ismertté vált az “orvosi nyirokmasszázs” technikája, amelyet azóta is eredményesen használunk.
Rendkívül fontos a nyirokáramlás segítése, a nyirokutak tisztán tartása hiszen a nyirokfolyadék szállítja el a szövetekben keletkezett salakanyagokat. Ez a fajta nyiroknedv, ha túlságosan felgyűlik, duzzanatként jelenik meg, amelynek elvezetését manuális nyirokmasszázzsal gyorsíthatjuk. Ennek hatására megszűnik a feszülés az adott testtájon, nyugodtabb lesz idegrendszerünk, jobban működik anyagcserénk, erősebb lesz immunrendszerünk, nagyobb lesz a vitalitásunk, javul vérkeringésünk, és a kezelt testterületen csökken a fájdalom.

Fokozatosan egyre ismertebbé válik a nyirokkeringési rendszer fogalma, a nyirokmasszázsok iránti igény, hiszen minél több a környezeti ártalom annál több elhangolódás keletkezik testi működésünkben, így lassulhat, nehézkessé válhat egy-egy szervrendszerünk működése és ha nem figyelünk oda, lavinaként viszi magával a többi leépülését is.

Egészség megtartó tudatosságot alakít ki az a viszonyulás ha az első jelnél reagálunk és keressük a megoldást egészségünk helyreállítására. Erre hivatott egyik kitűnő terápiaként a szakszerűen elsajátított nyirokmasszázs.

Az Alternatív Nyiroktorna és Nyirokmasszázs tanfolyam elvégzésével minden olyan ismeret megszerezhető, amely feltétlenül szükséges egy eredményes nyirokmasszázs kezelés alkalmazásához.

15 éves tapasztalati munkán alapuló tudás és gyakorlati tapasztalás által összegződött ismeretanyag, minél pontosabb átadása történik ezen az Alternatív Nyiroktorna és Nyirokmasszázs tanfolyamon.

A Nyirokmasszázs tanfolyam elvégzése után lehetőség van arra, hogy a Nyirokcentrumban 6, vagy igény szerint több órás gyakorlatot eltöltsenek.

A tanult ismereteket alaposan begyakorolják, ezáltal lehetővé válik különféle testtípusok és egészség elhangolódások megértése, helyreállítása.

A gyakorlat ideje alatt végig segítve, támogatva vannak és a kezelés után az eset személyes megbeszélésére van lehetőség.

Mindezért az eltöltött gyakorlatért, óradíjat számolunk el részükre, amely a tandíj összegét csökkenti.

A nyirokdrenázs (víztelenítés) segíti a nyirokerek szervezetünkben végzett takarító munkáját, a nyiroktorna pedig fokozza mindezt.

Az egészség megtartását, a betegség megelőzését érhetjük el általa.

Meglepő javulásokat tapasztalunk több kellemetlen betegség, kóros elváltozások kezelésekor, viszont ilyenkor csak az orvos javaslatára alkalmazhatjuk a nyirokmasszázst.

Az Alternatív Nyiroktorna és Nyirokmasszázs tanfolyam anyaga egy speciális, könnyen elsajátítható, logikus megértésen és tapasztalaton alapuló elméleti és gyakorlati praktikák összessége.

A Nyirokmasszázs tanfolyam elvégzéséről a Felnőttoktatási Képző Központ által engedélyezett és sorszámmal ellátott hivatalos tanúsítványt állítunk ki amely feljogosít arra, hogy ez az értékes tevékenység hivatalosan és önállóan is végezhető legyen.

Az itt szerzett tudás elegendő egy stabil cég elindításához.

Tanúsítvány igényelhető angol és német nyelven is.

Friss információkért nézze meg facebook oldalamat:

Tanfolyam időpontok 2022-ben:

2022.  Február 12. – 8:00 – 16:00-ig
2022.  Február 13. – 8:00 – 16:00-ig
2022.  Február 14. – 8:00 – 12:00-ig (Vizsga)

2022.  Június 11. – 8:00 – 16:00-ig
2022.  Június 12. – 8:00 – 16:00-ig
2022.  Június 13. – 8:00 – 12:00-ig (Vizsga)

A 3 napos tanfolyam díja: 50.000Ft./fő.

Nyirokmasszázs tanfolyam - NyirokCentrum Debrecen