ULTRATONE IZOMSTIMULÁCIÓ

Az elmúlt 5o évben a forradalmi technikai áttörések és a humán biológiai tudományos kutatások együttesen tették lehetővé a hatalmas előrelépést, ami az elektromos stimuláció területén történt.

Ahogyan sok testi működés leírható elektromos analógiákkal, néhány ezek közül a működések közül utánozható vagy stimulálható elektromos árammal. Tudjuk már, hogy a bőr, a kötőszövetek, a vér és nyirokkeringés, izomszövetek, hogyan stimulálhatók. Ezeket a Bioelektromos kezeléseket használhatjuk testformázásra, tonizálásra, fogyasztásra, öregedési folyamatok megfordítására, izomépítésre és általános erőnlét, javításra. Az Ultraton Biostimulációs kezelés alatt az elektródákat, vezető gumi vagy öntapadó lapok segítségével, a bőr felszínére helyezzük, rendszerint a kiválasztott izom motorikus pontjainál. Miközben nagyon gyenge elektromos áramot alkalmazunk a tapaszokon keresztül, a jel megtalálja útját a bőrhöz, majd a kötőszövethez, véráramhoz, majd a zsírraktárakhoz és a nyirokrendszerhez majd pedig az izommozgató pontjához, mely összehúzódásra készteti azt éppúgy, mintha természetes idegi ingerlést kapott volna.

Ultratone Arc ránctalanítás, izomstimuláció - NyirokCentrum Debrecen

Bőr

A rövid, pulzáló áramot, mint pl. az Ultratone ultrahullám jel széles körben alkalmazzák a bőr gyógyulás elősegítése, a kollagén- és elasztin termelés fokozása, a sejt regeneráció felgyorsítása céljából és a véráramlás serkentése révén az elöregedett, petyhüdt bőr tonizálására. A tudományos kísérletek során, melyeket a fekélyek, sebek gyógyulásának előmozdítására végeztek, azt találták, hogy az ultraton típusú áram nagymértékben felgyorsítja a sejt megújulást. Ezt az orvosi alkalmazást fordították egy sebészeti beavatkozás nélküli arc ránctalanítássá (Facelift) az öregedés jeleinek csökkentésére és a bőr fiatalos, egészséges megjelenésére.

 

NYIROKCENTRUM

Cím:
4029 Debrecen, Lórántffy u. 5

Telefon:
+36 20 215 6315

Email:
nyirokcentrum@gmail.com

Ultratone Arc ránctalanítás, izomstimuláció - NyirokCentrum Debrecen
Ultratone Arc ránctalanítás, izomstimuláció - NyirokCentrum Debrecen

Arc ránctalanítás-feszesítés  „nem-sebészeti úton” Ultratone!

“Húszévesen olyan az arcod, amilyennek a természet teremtette. Harminc évesen olyan, amilyenre az élet formálta. De ötven évesen olyan, amilyet megérdemelsz.” Coco Chanel

Ez a különleges arc ránctalanítás kombinálja a megfelelő

• izom tonizálást,

• folyadék bevitelt,

• bőr sejt regenerálódást.

Az előkezelt arc és dekoltázs területet, 15 perces ultrahullámmal kezeljük, a speciális öntapadós korogok segítségével.

Ezt követi egy újabb lemosásos simítás, majd egy feji nyirokkezelés, amely az arcot, nyakat és dekoltázs teljes területét érinti.

Ez által kezdetben csökkennek, majd fokozatosan eltűnnek a szemek, száj körüli finom ráncok, szarkalábak.

A megereszkedett, petyhüdt bőrt és arcizmokat feszesíti, kisimítja.

A mély alap izmokat és a felszíni arcizmokat hozza újra fokozottabb működésbe, ez által rendkívüli módon friss tónust ad az arcnak.

A teljes ránctalanítás és tonizálás érdekében, 9-10 kezelés ajánlott, ideálisan heti 3 alkalommal.

Ez ideális állapot meg tartása érdekében, később havi 1 alkalommal elegendő ismételni.

Mindez alkalmanként 50 perces kezelési időt igényel.

Ezek fokozása érdekében kiváló termék családdal ismerkedhetünk meg, amely most kerül széles körben bemutatásra:

„DORA”- termékek széles választéka, amely:

• gyógyszertári tisztaságú,

• első osztályú és

• 100%-osan tartósítószer mentes,

• bőséges vitaminokkal ellátott anyagokat tartalmaz.

A „DORA”-termékek, személyre szabott igényeket is kiszolgálnak, egyedi kívánság szerint.

Igazi felüdülés a bőrnek, s az őt csodáló szemeknek.

„Mindig kíváncsi voltam, hogy mikor egy pillangó elhagyja biztonságos bábját, tisztában van vele, hogy milyen gyönyörű? Vagy még mindig hernyónak képzeli magát?” /LéleGzet/

Nyirokkezelés

A nyirokrendszer egy aktív, egészséges szervezet normálisan jól szabályozott rendszerrel rendelkezik, mely elvezeti a felesleges folyadékot és méregtelenít. A mozgásszegény életforma és a környezetszennyezés azt eredményezi, hogy a szervezet gyakran nem képes megszabadulni a káros melléktermékektől, melyek így felhalmozódnak a szervezetben. Egy speciális Ultratone Forgó Fizioszekvenciális program a nyirok működés fokozásával helyreállítja a test természetes egyensúlyát és biztosítja a nyirokrendszer egészséges pumpálását ezáltal csökken a folyadék visszatartás és a has körül és combon több centiméteres méretcsökkenést is eredményez.

Zsírcsökkentés

Egy speciális, alacsony frekvenciájú Ultratone forgó fizioszekvenciális program kimutathatóan csökkenti, a zsírlerakódást miközben aktiválja a nagy vörös izomcsoportokat, ami karcsúsít és tonizál. Az 198o-as években, Németországban sportkutatók, biopsziás vizsgálattal kimutatták, hogy egy Ultratone stílusú biostimulációs kezelés után a szervezetben jóval kevesebb felszíni zsírsejt található. Egy nemrégiben Franciaországban végzett kísérlet (melyet a francia Egészségügyi Minisztérium is elismert) egyértelműen kimutatta, hogy egy alacsony frekvenciás Ultratone kezeléssorozat lebontja a zsír lerakódásokat (mint pl. a cellulitisz/narancsbőr). Ezek a zsírszövetek fokozatosan lebomlanak és felszívódnak. Az anyagcsere folyamatok enyhe fokozódása, mely a megnövekedett izomtevékenység következménye, lehetővé teszi, hogy a szervezet több kalóriát vegyen fel és mégis megakadályozza a zsír felhalmozódását.

Testformálás és izomtónus javítás

Amikor akaratlagosan összehúzódnak az izmok a mindennapi mozgás vagy edzés során, az agy egy idegen keresztül jelet küld az izom, mozgató pontjához. Ez a jel, hasonlatosan a szervezet saját biológiai jeleihez, egy üzenet, mely az izmot összehúzódásra készteti. Az orvoslásban az Ultratone elektromos izom stimulációt a fájdalom megelőzésére, gyógyításra, rehabilitációra, bénulás esetén az izomsorvadás megelőzésére használják, ill. rekeszizom ingerlésre/stimulációra azon pácienseknél, akik betegség vagy sérülés következtében nem képesek lélegezni, vizelet visszatartási panaszok/inkontinencia, vagy akár gerincferdülés és számos egyéb probléma kezelésére. A sportolók körében az Ultratone az izomsérülések kezelésére, ill. edzési és erőnléti rutinjuk kiegészítésére használatos. A szépségszalonokban az Ultratone gépeket teljes mértékben a test formálására, ránctalanításra, a bőr feszesebbé tételére és tonizálására ill. fiatalítására alkalmazzák az arcon és a test egészén.

Ellenjavallatok és elővigyázatossági intézkedések:

Az ULTRATONE géppel való kezelés alkalmas a legtöbb egészséges ember számára, mivel nagyon hasonlatos a test természetes impulzusaihoz, de szükség van elővigyázatosságra, mint minden elektromos stimulációs kezelésnél.

A következő esetekben nem kezelhetünk:

Beépített pacemaker, Epilepszia, Várandós méh területén. Ha terhességet feltételezünk, ne használjuk a PRO o-t a mellkas, hasi derék, csípő fenék és felső combi területeken. Erős menstruációs vérzés esetén. Elrákosodott sebeknél. Kiemelkedő anyajegyeken. Trombózis vagy feltételezett trombózis esetén. A mell területén, ha szilikon implantátumok vannak. Nyílt sebek esetén, kivéve, ha orvosilag indokolt és javallt.

Orvosi előírások és elővigyázatosságok:

Orvosi konzultáció szükséges, az ultraton kezelés elkezdése előtt a következő esetekben:

Rákos megbetegedés gyanúja. Sclerózis multiplex. Nagyobb műtéti beavatkozást követően Idegszöveti rendellenesség. Cukorbetegség ( az Ultratone erős edzéshez hasonló, így az inzulin szintet befolyásolhatja, ezért orvosi véleményre van szükség. Friss hegszövet vagy gyulladás területén.