VENDÉGEIM VISSZAJELZÉSEI

Írja meg tapasztalatait a kezelésekkel, állapotának változásaival kapcsolatban!

Ossza meg véleményét másokkal is!

 
 
 
 
 
A * -gal jelölt mezők kitöltése kötelező.
Email címe nem kerül nyilvánosságra, azt nem adjuk tovább harmadik félnek!
84 entries.
Tóthné Kati írta 2021-12-27
A Nyirokcentrumban folyó munkáról mély tisztelettel és elismeréssel beszélhetek. Minden kezelésem alkalmával korrekt és maximális odafigyelésben részesültem. Vándorló fájdalom, általános rossz közérzet, nyugtalan lelkiállapot jellemezte minden napomat. Tanácstalanul léptem be Marikához. Az állapotfelmérés után egy kis reményt éreztem mert találtam egy embert, aki érti mi történik velem. Minden alkalom után egyre stabilabbnak és jobb állapotúnak éreztem magam. 7 hónapja rendszeresen járok nyirokmasszázsra és pióca kezelésre, néha infraszaunázásra. Hálás vagyok, hogy ide találtam! Köszönök mindent ezúton is! 🙏❤ Szeretettel: Tóthné Kati
Adriana írta 2021-11-27
A pióca tanfolyam nagyszerű választás volt számomra. Debrecenben Puja Mária természetgyógyász által vezetett kurzuson mélyebb betekintést nyerhettem a gyógyászati célokra használható orvosi piócákról, a hirudoterápia előnyeiről, a kezelés menetéről, Mária a gyakorlati útmutatás fontosságáról sem feledkezett meg ,ismertette a megfelelő ápolási beavatkozások menetét azoknál a klienseknél akik részesülnek majd a pióca terápiában. Személyében egy csodálatos tanárt egy, kedves, segítőkész magas szintű tudással rendelkező szeretetteljes embert ismerhettem meg és nem utolsó sorban mélyebb szakmai bepillantást is nyerhettem általa ezeknek a kis lényeknek gyógyító terápiás "munkájukról" . Adriana
Viola írta 2021-11-01
Három hónapja járok Marikához nyirokmasszás kezelésre. Nagyon kedves, tiszta szívű embernek ismertem meg. Sokat segített nekem a gyógyulásban. A nagyon dagadt lábaim azóta nem fájnak, sokkal könnyebbek lettek. Bátran ajánlom mindenkinek a kezelést.
Juci mama írta 2021-10-28
Nyírok masszáson és pióca kezelésen voltam Marikánál. Már a telefonon keresztül is nagyon kedves volt a hangja, de a személyes találkozás nagyon megnyerő volt. A kisugárzása az emberek felé már fel ér egy fél gyógyulással. Meg volt dagadva a bokám a térdem, nehéz volt a mozgásom, nagyon sokat segített a kezelés. Ajánlani tudom másoknak is!
Beáta írta 2021-07-20
Kedves Mária! Most voltam Nálad először és nagyon élveztem a pióca tanfolyamot!Biztos,hogy nem utoljára találkoztunk!A többi tanfolyamodról nem tudok nyilatkozni, de a pióckákat mindenkinek ajánlom!Nem kell szakemberbek lenni, bárki nyugodtan használhatja csak úgy otthon a családban! Puszillak!
Maca írta 2021-05-27
2021.ápr.közepén hozott össze a sors Marikával. Ilyen korrekt,őszinte,segítő emberrel ritkán lehet találkozni,mint Ő! Főleg a mai világban. Már 3 szor utaztam hozzá Debrecenbe, de nagyon örülök,hogy a nagy tudása mellett óriási szeretet van a szívében emberek iránt. Mindenkinek jó szívvel ajánlom, bátran forduljatok hozzá bizalommal. Ha valaki tud segíteni, Ő biztosan tud!
Fruzsina írta 2021-02-14
Nyirokmasszázs és Fogyasztó masszázs tanfolyamon jártam Marikánál. Számos tanfolyamon voltam már, de itt nem egy átlagos tanfolyam zajlott, hiszen a kötelező tananyag mellett, annyi plusz tanácsot és tudást kaptam, amelyet már egyből tudtam alkalmazni a munkám során, és azonnali eredményeket tapasztaltam! A légkör, a tanulási módszer, elmondani sem tudom, milyen hálás vagyok azért, amit a Nyirokcentrumban kaptam! Mindenkinek szívből ajánlom! ?
Anikó írta 2020-11-29
Ismét itt jártam??pióca tanfolyamon!! Ide öröm visszatérni?Minden tudást megkaptam mint mindíg?☺️A legjobb oktató akit csak ismerek?
Anikó írta 2020-10-24
Egy felemelő, csodálatos élmény volt tőled tanulni??hálásan köszönöm Marika❤️?
Adrienn írta 2020-08-22
Svédmasszázs tanfolyamon voltam Marikánál, de az biztos, hogy nem ez lesz az utolsó tanfolyamom nála. Nemcsak 100 % on át akarja adni a tudását, maximálisan törekszik arra, hogy mindent megtanuljunk és átvegyük a szakma csínját bínját, hanem egy nagyon kedves, szeretetteljes és megértő ember, aki mindenkin segíteni szeretne. Nagyon szépen köszönöm, hogy itt lehettem és megismerhettelek.
T. Kati írta 2020-02-21
Marikát körülbelül négy éve ismerem sokszor olyan mélyen voltam hogy nem éreztem élek-e még egyáltalán... vegetáltam, aludtam. Kineziológiával dolgoztunk keveset, majd ritkán gépi kezelésekre jártam. Soha nem hívott, hagyta hogy magamtól jelentkezzek. Annyira szükségem volt a jelenlétére, hogy "függő lettem"... igazából nem tudom mitől, csak éreztem a Marika szavai értelmet adnak az életemnek. Mindig szelíd , kedves, értő, segítő szavaiban, akkora erő és tudás rejlik, ami engem mindig hittel és reménnyel töltött fel. Megerősödtem. Jól vagyok. Mindig hálát érzek, ha a Marika közelében lehetek, vagy csak a hangját hallhatom. Köszönöm! És kívánom neked legyél egészséges és boldog... sokáig segíts nekünk! Ajándék a sorstól hogy ismerhetlek! Köszönöm!
Tünde írta 2020-02-10
Pióca kezelést tanultam Máriánál. Nagyon alapos, érthető és gyakorlatias volt az oktatás. Mind szakmailag, mind emberileg jó oktató, csak ajánlati tudom. Egész lényből árad és sugárzik a segítő szándék. Átadja a tapasztalatait. Ilyen helyre kell és szabad menni annak aki tanulni akar. itt nem csak papírt, hanem tudást is kap.
Ildikó írta 2020-01-10
Több problémám is volt, de a leglátványosabb gondom a lábdagadás, ami miatt megkerestem Marikát. A nyirokmasszázs után első alkalommal, mintha mázsás súlyt vett volna le rólam. Több alkalommal elmentem hozzá hatalmas élmény volt, mert nem csak masszázst kaptam hanem tanácsokat és végtelen szeretet is. Igazából míg nem jártam hozzá tudomást sem vettem a zaklatott lelkiállapotomról, ami nagy nyomást helyezett az egészségiállapotomra is. Másfél év sikertelen próbálkozás után anyai örömök elé nézek hamarosan, amiért nem tudok elég hálás lenni Marika határtalan tudásának és szeretetének. Túlsúlyos vagyok rengeteg vizsgálaton, gúnyosan odavetett vélemény után Marikának elhittem, hogy egy csodaszép nő vagyok teljes értéket adott az életemnek.
Johanna írta 2019-11-10
2019 májusában kezdődött nálam egy nyirokkeringési betegség. Rengeteg orvosnál jártunk, míg végül rátaláltunk erre a kezelésre. Eleinte nagyon féltem és szkeptikus voltam ezzel kapcsolatban és amikor az első pióca kezelésem végére értünk, teljes nyugodtsággal mondhattam és mondhatom is hogy ez a kezelés teljes biztonságban történik és semmilyen kellemetlenség nem lép közbe. Mindenkinek ajánlani tudom aki gyógyulni szeretne!!?
Lilla írta 2019-10-30
Hétvégén a 3. tanfolyamomat végeztem el a NyirikCentrumban. ☺️ Most sem csalódtam Marika tudásában. A nehéz tömény anyagot is egyszerűen elmagyarázta, minden apró részletre figyel. Örülök, hogy újra egy csodás hétvégét tudhatok a hátam mögött. Köszönöm, hogy ilyen szeretettel és boldogsággal adod tovább a tudásodat. ???
Katalin írta 2019-10-29
Most a Svédmasszázs tanfolyamot végeztem el sikeresen Marikánál. Korábban a talpat. Mindkettő oktatása rendkívüli volt. Magas szintű,érthető,velős,jó hangulatú csak ajánlani tudom mindenkinek akiket érdekel ez a téma! Én még biztosan hozzá fogok jelentkezni! Nagyon köszönök mindent!
Zoltán írta 2019-10-29
A svédmasszázs tanfolyamra jelentkeztem! Ilyen oktatót mint Marika, csak kívánni tud magának az ember! Érthetően, alaposan, és jól adja át azt a hatalmas tudásanyagot amivel rendelkezik! Ez mellett végig árad belőle a végtelen szeretet, és jókedv! Csak ajánlani tudom mindenkinek! Örülök hogy a tanítványa lehettem, és még remélhetőleg leszek is! ?
Kristóf írta 2019-10-16
Kineziológiai kezelésen voltam Marikánál. Úgy érzem, egy elég nagy lelki tehertől sikerült megszabadulnom a segítségével. Megerősített abban, hogy maradjak azon az úton, amin elindultam. Hasznos tanácsokkal látott el. Igazi hála érzés és könnyek árasztottak el a kezelés után és mindig hálás leszek ezért a kezelésért.
Kata írta 2019-09-09
Kata vagyok, májusban kezdtünk innysorvadásra piócakezelést. Mostanra 14 alkalommal voltam pióca kezelésen a Nyirokcentrumban. Úgy érzem, látom és a fogorvosom szerint is meggyógyult az innysorvadásom. Boldog vagyok, hogy volt kitartásom és hitem végigcsinálni. Ebben a fő érdem a Marikáé, aki végig bíztatott és hitt az eredményben, ami mostmár szépen látszik. ? Hálás köszönettel! Kata
János írta 2019-07-10
20 éve fennálló erős bőrgyulladásom volt a lábfejemen, amit a bőrgyógyászaton különféle kenőcsökkel, szteroidokkal eredménytelenül kezeltek . 2-3 piócás kezelés után határozottan javult, most a hetedik kezelésnél járunk és mondhatni bababőr lett. ? A bal lábamon izületi gyulladás keletkezett egy fél éve, ami az első kezelés után a fájdalom megszűnt. Családommal többed magammal Kisvárdáról járunk, s minannyian elégedettek vagyunk az eredményekkel.
Kata írta 2019-06-18
2019.júniusában vettem részt talpmasszázs tanfolyamon. Nagyon jó hangulatban teltek a napok,jó volt a társaság és a tudás amit kaptunk teljesen kielégítő volt. Sőt ,szerintem több is volt. Az a mérhetetlen szeretet és pozitívum amivel feltöltött bennünket Marika az valami csoda! Én úgy érzem,hogy nem csak tudást, hanem mást is kaptunk tőle! Várom a következő tanfolyamot. ☺
Kata írta 2019-05-17
Inysorvadásom van, a fogaim mozognak, félek.... Az inyemre kerültek a piócák, de nagyon elszánt vagyok. Már a 3. kezelésen vok túl és halványodik az inyem, folyamatosan rögzülnek a fogaim ? Végigjárom az ajánlott 10 alkalmat és újra írok majd. Nekem nagyon meggyőzőek ezek az eredmények. Mindenkinek ajánlom, akinek szükséges pici kellemetlenség, nagy eredmény. Ki lehet bírni. A Nyirokcentrumnak, Máriának köszönet és hála. ?
Judit írta 2019-04-15
A pióca kezelés érszűkületre is nagyon hatásos! Páromnak közép és súlyos fokú verőér szűkülete miatt 20 méter gyaloglás után meg kelkett állni a fájdalmak miatt. Már a legelső pióca kezelést követő reggel nem kellett húsz méter után megállnia, és a lépcsőzés is sokkal könnyebb volt. Az ötödik kezelés után már kocogni is tudott! Gyalogláskor most már nem kell egyáltalán megállnia. Szavakkal leírni sem lehet az érzést ? és, hogy mennyivel javult az életminősége. Hálás köszönet ezért a Nyirokcentrumnak és Marikának! ? Bátran ajánljuk mindenkinek a pióca kezelést, annak áldásos gyógyító hatását és nem utolsó sorban Marika odaadó, kedves, szakértő segítségét!
Sándor írta 2019-04-14
Verőér szűkületre is nagyon hatásos! Egyik lábban közép súlyos, másikban súlyos fokú verőér szűkületet diagnosztizáltak boka-kar-index, doppler UH vizsgálat során. 20 méter gyaloglás után meg kelkett állni a fájdalom miatt pihenni. Már a legelső pióca kezelést követő reggel nem kellett húsz méter után megállni, és a lépcsőzés is sokkal könnyebb volt. Az ötödik kezelés után már a kocogás is ment! Gyalogláskor most már nem kell egyáltalán megállni. Számomra áldás, hogy létezik ez az ősrégi gyógymód, azóta a mindennapjaim, az életminőségem mérföldkövekkel javult, ezt szavakkal leírni sem lehet. Hálás köszönet ezért a Nyirokcentrumnak és Marikának!
Veronika írta 2018-10-01
Kisfiam óvodába való beszoktatása sikertelen volt, már minden gyerek beszokott ő még mindig dacolt, hisztizett. Minden reggel a szivünk szakadt meg, sok mindent próbáltunk, türelmünket veszítettük sokszor, s ez egész napunkra kihatással volt. Míg el nem mentünk Marikához, kineziológiai kezelésre. Kisfiam hamar megbarátkozott Marikával, akiből sugárzik a jóság, szeretet, vidámság, elfogadás. Biztosan óvónéninek is csodálatos volt. ? Ilyen rendkívüli változásról én még soha életemben nem hallottam. Gyermekem boldogan és nyugodtan megy be minden reggel az óvodai csoportba. Hálás szívvel Köszönjük neked Mária!!!
Erzsike írta 2018-10-01
Nagyon tudom ajánlani mindenkinek a nyirokmasszázs tanfolyamot, aki kedvet érez iránta! Én nem régiben végeztem el, és maximálisan elégedett vagyok! Remek volt a hangulat, és Marikától mindent megtanultam! A türelme és a segítőkészsège pedig HATÁRTALAN!
Erika írta 2018-09-30
Bejegyzès a 2018. december 18-19 i nyiroktanfolyamon rèszvetelhez. Legalabb egy ève tervezzük hogy elmegyek az àltalad meghirdetett tanfolyamra. Szoltàl es en gondolkodàs nelkül jelentkeztem a ket napos tanfolyamodra. Enyhèn szolva ez nekem a legrosszabbkor jött (költözès stb.) Ritka az a mai vilàgban, hogy a befizetett rèszveteli dij többszörösèt kapja az ember vissza. Marika első perctòl kezdve ugy adta at a tudasat, ahogy soha egyèb esetben sem tapasztalhato. Ez nemcsak a tanult tèmaval kapcsolatban, hanem minden màssal is. Az èlet dolgairòl, mèlysegeiròl es boldog kis örömteli törtèneseiről. Boldog es kiegyensulyozott. Ès ezt sugallja a körülötte lèvő embereknek is. Segiteni ès gyògyitani. Ezt rà valoban lehet mondani. El is felejted azt, amiert hozzà mentèl. Csak az ő szavainak a habzsolasa a fontos. En örűlök, es boldog vagyok hogy megtalàltam őt.
Judit írta 2018-08-10
Nyirok masszázs tanfolyamon való részvételemet egy egy pár nappal a kezdés előtt döntöttem el. Nem bántam meg :) Előképzettséggel egyáltalán nem rendelkeztem, ennek ellenére magas színvonalon sajátíthattam el a nyirok masszázs minden részletét. A tanfolyam hiánypótló az országban, rengeteg ember szenved nyirok problémákkal, melyek többségükben kezeletlenül maradnak. Sokkal több szakemberre lenne szükség ezen a területen. A tanfolyam interaktív, gyakorlatorientált, ellentétben a legtöbb ma meghirdetett elméletalapú kurzusoktól. Kedves,gyógyulni vágyó betegek járultak hozzá a gyakorlásainkhoz. Az oktató magas színvonalon képzett, több tíz éves szakmai tapasztalatát adta át nekünk az utolsó részletekig. Az elméleti anyag nagyon részletes, mindenre kiterjed a nyirokrendszerrel és kezelésével kapcsolatban, melyet a gyakorlások során részletesen tárgyaltunk. A tanfolyam végeztével pedig gyakorlási lehetőséget is biztosított számunkra és készségesen segít minden későbbiekben felmerülő szakmai probléma megoldásában. A képzés helyszíne nagyon kellemes, jól felszerelt, hangulatos. A vizsgáztatás a centrumban, a gyakorlás helyszínen zajlott az oktató vezetésével, így nem kellett másik helyszínre utazni. A társaság szuper volt, sok ismerősre tettem szert. A sikeres vizsga eredményeként egy magyar és egy idegennyelvű tanúsítványt is kapam. Ajánlani tudom mindenkinek a képzést aki használható tudás és gyakorlatalapú, szakmát szeretne szerezni!
Szilvia írta 2018-08-09
2018 júliusában vettem részt Marikánál Nyirokmasszázs tanfolyamon mivel rendkívül érdekelnek az alternatív gyógyítási módszerek és eljárások. Bátran mondhatom hogy minden tekintetben színvonalas,részletes,teljes körű oktatáson vettem részt,amit Marika bájos,finom lénye csak még élvezetesebbé tett.Boldog vagyok hogy nála tanulhattam,azóta is folyamatosan gyakorolom az ott tanultakat,tiszta szívből ajánlom mindenkinek ☺!
Judit írta 2018-07-13
Félévig tartó felfázással, diszkonfort érzettel küszködtem. Gyógyszereres kezelések mellett is újra-újra visszatért. Gondooltam az immunrendszerem legyengült. Ennek érdekében felvettem egy pióca kezeléssorozatot. Mária tanácsára folyamatosan tettünk a hugyhólyagra és a keresztcsontra is. Annyira hihetetlennek tűnik számomra is, de teljesen eltünt ez az érzékenységem. Köszönöm a kedvességét és a türelmét Mária!

NYIROKCENTRUM

Cím:
4029 Debrecen, Lórántffy u. 5

Telefon:
+36 20 215 6315

Email:
nyirokcentrum@gmail.com